Om RealEase® metoden

RealEase® Metoden är en djupgående, holistisk kombination av inkännande, mjuk kroppsbehandling (utanpå kläderna) samt utvecklande samtal/livscoaching

Vår kropp lagrar vår historia; känslor och minnen, såväl de lyckliga stunderna som de mer smärtsamma eller sorgsna. Ibland kan dessa skapa spänningar, smärta, brist på glädje eller självkänsla och hindra din upplevelse av glädje, frihet och möjligheter i livet. Denna lyhörda behandlingsmetod hjälper kroppen att släppa taget om det som hindrar och återfå mer av ursprungliga hälsa, balans och rörlighet.

Behandlinger inleds med ett samtal för att identifiera hur problemet påverkar dig och hur det visar sig i din kropp– finner den positiva målsättningen för behandlingen. Efter samtalet följer oftast en kroppsbehandling som börjar med att du får ta en kort promenad över golvet och vi noterar eventuella obalanser och blockeringar. Du får lägga dig på en behandlingsbänk och med en mjuk, respektfull beröringsteknik hjälper vi dig släppa det som hindrar eller håller dig tillbaka.

RealEase® session tar mellan 1-1,5 timme

Metoden är utvecklad av Sati Eva Lagnefeldt.