Om Amalthea

Genom massage och RealEase vill Amalthea inspirera och motivera sina klienter till en förbättrad hälsa och livskvalitet. En gladare kropp helt enkelt!
Varje människa har sitt eget speciella sätt att läka, därför formar vi tillsammans den bästa behandlingen för just dig. Vårt fokus är totalt välbefinnande för såväl kropp, själ som sinne.

Bakgrund
Efter en allvarlig ryggskada, en lång sjukskrivningsperiod och med otaliga besök hos flera experter fick Linda-Marie tillsist höra saker som: ”Det finns inget mer att göra, du får lära dig att leva med det här!”, ”Du kommer nog att sitta i rullstol innan du fyller 30 år”.

Eftersom Linda-Marie inte accepterar att någonting är omöjligt fortsatte hon själv att leta vidare och fann vägen till RealEase Metoden! För första gången var det någon som lyssnade, tog problemen på allvar, förstod hur hennes kropp kommunicerade och hjälpte henne att bli frisk. Alltsedan dess har Linda-Marie fortsatt använda metoden till eget läkande och personliga växande. I dag är hon näst intill återställd, diplomerad BodySenselärare & terapeut, Diplomerad massageterapeut, Diplomerad RealEaseterapeut och har utvecklat metoden Amaltheamassage©.

Linda-Maries drivkraft kommer från ett genuint intresse av människans otroliga förmåga till självläkning, en kunskap hon vill använda för att hjälpa andra. Med handfasta verktyg lär du dig att träna upp och använda dig av alla de gåvor du fått. Människan kan så mycket mer än vi tror!